Despre noi

 PREMIVET SA a fost înfiinţată pentru a asigura o politică integrată comercială, promoţională şi de piaţă pentru nutreţurile combinate granulate, concentratele proteino-vitamino-minerale, produsele extrudate, şrotul de soia şi uleiul de soia obţinute în fabricile acesteia, pentru a oferi o distribuire judicioasă a resurselor de care dispun acţionarii săi, dar şi pentru ca aceştia să poată coordona cât mai bine posibil politica de investiţii.

Conform statutului său, principalele activităţi ale PREMIVET SA sunt (cod CAEN 1091) Fabricare şi comercializarea de concentrate proteino - vitamino- minerale si furaje combinate macinate si granulate pentru toate categoriile de animale şi păsări.

Obţinerea de produse din procesarea de soia boabe prin metoda de extrudare uscată, respectiv soia cu grăsime integrală (full fat soy) şi apoi obţinerea din aceasta a uleiului brut de soia şi srotului proteic de soia folosite atât pentru comercializare cât şi ca materii prime în produsele noastre.

În ianuarie 2007, Organismul de Certificare TÜV CERT, prin TÜV Thüringen e.V. a certificat, cu nr. de înregistrare 15 100 74376, că PREMIVET SA a aplicat şi menţine un sistem de management al calităţii şi principiile HACCP pentru producerea şi distribuţia furajelor, premixurilor, full fat soia, şrot soia, ulei soia pentru hrana animalelor din fermă, în conformitate cu standardul DIN EN ISO 9001:2000 şi principiile conceptului HACCP.